Madpakker I græs På række
  • - Stedet, hvor tryghed, fællesskab og livsglæde er fundamentet, og hvor aktiviteter og sjove oplevelser skaber et godt sted at være.

Ansatte

I Naturbørnehaven lægger vi stor vægt på at børnene bliver mødt med varme, omsorg, tillid og respekt, og på den baggrund at skabe de rette betingelser for deres trivsel og udvikling.

Brug af naturen og udelivet prioriteres højt i det daglige, og forholdet til naturen skal afspejle sig i gode kostvaner, og i det positive og sunde liv.

Læs mere om vores værdigrundlag og målsætning her

Lise Muhlig

Pædagog

Jeg hedder Lise Muhlig. Jeg er årgang 75èr. Jeg er født og opvokset i Skagen, men har boet i det Himmerlandske siden 99.

Jeg bor i Aars sammen med Martin og vores 2 børn: Andreas 98ér, og Signe 03ér. Herudover tæller familien også Hunden Oscar,

Helle Kjær Madsen

Pædagog

Mit navn er Helle Kjær Madsen og jeg bor sammen med min mand Brian og vores to dejlige børn ude på landet, nærmere betegnet Østrup mellem Aars og Farsø.

Vores største dreng er 7 år og skal til at starte i 1. klasse på Vestrup Skole. Vores pige er 4 år og går i børnehave i Vestrup.

Jeg er uddannet idrætspædagog fra Viborg Seminariet i 2006 og har siden da været i en del vikariater og de sidste 6 år gar jeg været i en Naturbørnehave mellem Møldrup og Roum i Viborg Kommune.

Pga, faldende børnetal i mit tidligere job har jeg søgt nye udfordringer her hos jer og glæder mig til at kunne videre give en masse af minerfaring og samtidig få en masse gode og minderige stunder sammen med jeres børn og jer. I min fritid har jeg børnegymnastik 3-6 år, selv er jeg aktiv i Aars gymnastikforening.

Jeg er på deltid tilknyttet KFUM-spejderne i Vestrup.

Udover det aktive foreningsliv sidder jeg med i en del bestyrelse og udvalg. Som tidligere skrevet bor vi på landet og derfor bruger jeg også en del tid på at holde og vedligholde vores ejendom og udenoms areal.

Jeg glæder mig til at komme i gang og lære jeres børn og jer at kende.

Tine Kæmpe

Jeanette Ekfeldt